Home

Volvo V60 T5 test

Gebruik dan onze nieuwe sidebar, waarmee je razendsnel je

Vind het complete aanbod Volvo V60 occasions op één website. Gaspedaal vindt ze allemaal! Betrouwbare & voordelige Volvo V60 occasions vergelijken in heel Nederland V60 T5, med nya Drive-E motorn, är trots minskning av både antal cylindrar och motorvolym minsann inget långsamt ök. Den nya fyrcylindriga maskinen ger 245 hästkrafter på topp och ett maximalt vridmoment på 350 Nm. Nya V60 T5 är kvickare med automatlåda än förra versionen med manuell låda. Men också snålare och med lägre utsläpp Fjädringen är åtta procent mjukare än hos vanliga V60 vilket ger bättre åkkomfort. T5. Fram tills nu har enbart D4 AWD varit möjlig att beställa, nytt är T5-bensinaren plus den svagare (150 hk) D3 AWD. AWD. V60 Cross Country kommer enbart med fyrhjulsdrift men längre fram kommer modellen­ också med enbart framhjulsdrift The V60 on extended test with Driving is in Inscription trim, and powered by the T5 petrol engine. Inscription is the second-most popular trim level chosen by buyers of the V60, says Volvo. And it's easy to see why. As standard, it comes with a generous level of equipment

Tweedehands Volvo V60 - Betrouwbare Volvo V6

  1. Vi har redan nämnt fyrhjulsdriften som i samarbete med antisladdsystemet ser till att körningen känns trygg med utmärkt vägkontakt. Vanliga V60 fick programenligt högsta betyg av Euro NCAP. Cross Country är inte testad än, men att den högre markfrigången skulle ge ändrat utfall är inte troligt
  2. V60 är Volvos mellanklasskombi som sedan 2018 är inne på sin andra generation. Denna nya V60 är betydligt större än sin föregångare
  3. I baksätet är det rymligt. Och här märks det att Volvo har tagit till sig av kritiken fån tidigare V60. Den längre hjulbasen har gjort att knäutrymmet är riktigt bra. Något som också är riktigt bra är lastutrymmet. Hela 529 liter får man plats med innan det är dags att fälla sätet, och det är en siffra som gör Volvo bäst i klassen
  4. Den nya folkkombin V60 är det bästa vi kört hittills från tillverkaren och vi spår en given succé för Volvo. Eran med en tuffare och modernare design inleddes 2015 med nya XC90. Den fullstora suven med sittplatser för upp till sju åkande och ett helt nytt formspråk, både exteriört och inne i kupén fick de flesta av oss att haja till, och de.
  5. dre än nuvarande V90. Trots det är den i princip lika rymlig, men ett nästan lika stort bagageutrymme. Köregenskaperna är bra, men inte lika sportiga som hos suven XC60

Provkörning: Volvo V60 T5 Vi Bilägar

Volvo S60 T5 (2019) Motor: 2-liters, fyra cylindrar, 250 hästkrafter, 350 newtonmeter Kraftöverföring: 8-stegad automat, framhjulsdrift Acceleration 0-100 km/h: 6,5 sekunder Toppfart: 240 km/h Vikt: 1677 kg Mått (längd/bredd/höjd): 4761/1850/1431 mm Pris: 421 800 SEK (Testbil ca 500 000 SEK) Volvo har de senaste åren ansträngt sig rejält med att förnya sitt modellutbud vilket har resulterat i en [ Läs även: Vi testar Volvo V60. Fakta Volvo S60 T5. Tillverkare: Volvo Pris: Från 398 900 kr Pris testbil: 506 270 kr Motor: T5, 2-liters fyrcylingdring bensin (turbo), 250 hk Växellåda: 8-stegad automat Drivning: Framhjulsdrift Vridmoment: 350 Nm vid 1800-4800 RPM Prestanda: 0-100 km/h på 6,7 sek Toppfart: 230 km/ Overall verdict. The V60 is a sensible, safe Volvo, just as you'd expect. The estate car of choice if comfort means more to you than handling Volvo S/V60 fick fem stjärnor i Euro NCAP:s krocktest. Enligt Folksams analys är V60 minst 40 procent säkrare än medelbilen och får även där betyget fem. Autobroms är standard. Folksam klassar V60 som ett bra val ur säkerhetssynpunkt

Volvo V60 T5 (2019) driven with max speed on the German Autobahn.Power: (186 kW / 253 PS / 249 bhp) / 5500 rpmEngine: 2.0l Inline-4-Cyl Turbocharged Gasoline.. Really such an enjoyable car even in T5 form! Got to spend a nice amount of time with this one after bringing it home this week Volvo V60 Twin Engine är ett mer klimatsmart bilval än sina syskon med enbart diesel- eller bensinmotor. Ett test i över 50 mil, omväxlande korta körningar runt tätorter och några längre landsvägskörningar i hybridläge har bränslemätaren inte rört sig. Vi tankar fullt efter 50 mil 11 liter bensin på tio dagar är åtgången

To be honest, the suggestion of muscularity isn't quite vindicated by what's under that sexy snoot—not in our test car, at any rate. The T5 Drive-E is the base V60, with Volvo's new direct-injected.. En Volvo V60 T5 under motsvarande körning vill ha minst 55 liter bensin. Bilens allra starkaste sida ger sig tillkänna direkt när vi hämtar den: Designen. Alla Volvos nya modeller är numera snygga på riktigt. Volvo V60 är inget undantag och den här T8-bilen kommer i extra läcker men smutskänslig vit kulör med pärlemoeffekt Vi har även den bensindrivna T5 som levererar 254 hk och T6 som med både turbo och kompressorer levererar 320 hk och ett vridmoment på 400 Nm. Nya XC60 kan också fås med Volvos prisbelönta T8 Twin Engine bensin plug-in-hybrid, som är toppmodellen i drivlineprogrammet och som ger 407 hk och en acceleration från 0-100 km/h på endast 5,3 sekunder

2020 Volvo V60 T5 AWD Cross Country - 7415733 - Capitol Motors

Recently assessed by ANCAP (August 2019), the T5 versions of the V60 boast a full five-star rating, including a commendable 96 per cent result for Adult Occupant Protection. It fits seven airbags in total Surely, Volvo two-box-buyers of yore never saw this one coming. Like other Volvos based on this front-drive architecture, power comes from a 2.0-liter turbo I4; but here, you can't the supercharged T6 version or the plug-in T8; just the base T5 with 250-horsepower and 258 lb-ft. of torque Med den nya 8-stegade automatlådan blir bränsleförbrukningen för Volvo V60 6,7 l/100 km (157 g/km). T5 med 245 hk Den fyrcylindriga Drive-E-motorn T5 ger 245 hk och ett vridmoment på 350 Nm. Med den 8-stegade automatlådan blir bränsleförbrukningen 6,4 l/100 km (149 g/km) 2020 Volvo V60 T5 Cross Country Overall Now, it's a stereotype that automotive writers tend to favor wagons, and I'm absolutely proof that it's true. In my opinion, long roofs just look great, and the practicality of the extra cargo space is hard to argue with

2017 Volvo S60 T5 The Daily Drive | Consumer Guide®

Hitta testerna du är intresserad av. i Volvo V60 D4 och S60 T6. December 2013 PROV: Nya Volvo S60 Polestar mot Audi RS 4. Volvo S60/V60 Polestar blev officiell i veckan, men vi har redan provkört denna värsting. Thomas Berggren har varit ute på Volvos testbana och provkört Volvo S60 T5 med den nya uppfinningen Flywheel Kers Volvo's handsome V60 Cross Country touches down in the UK in T5 petrol guise. We put it to the test Volvo V60 T5 Inscription. Pris. 349 000 . kr Tidigare pris. 399 900 kr. Exkl. moms. 279 200 kr. Finansiering - Mer info. 5 142 kr/mån. Volvo Finans. Ring vid intresse Boka provkörning. Bensin . Automat . 3 795 mil 2019 . Med denna bil får du Liljas. Volvo V60 D3 med 150 hk är instegsmodellen med ett baspris på 321.900 kronor.Men nu har Volvo lagt till ett nytt motoralternativ i form av bensinmotorn T4, med 190 hk och 8-stegad automat. Priset för V60 T4 Momentum hamnar på ungefär samma nivå, 324.900 kronor Nya Volvo V60 är bilen för den som behöver herrgårdsvagnens mångsidighet, men ändå vill kunna njuta av sportiga köregenskaper - i smakfull skandinavisk förpackning. Den sportiga känslan förstärks av de bekväma sportstolarna. 2015 års modell av V60 kan fås med tre motorer från den nya fyrcylindriga motorfamiljen Drive-E: de överladdade bensinmotorerna T6 med 306 hk och T5 med.

Utforska de fullständiga specifikationerna för Volvo V60, från motorval och mått till teknologi och övrig utrustning. Allt om Volvo V60 Utforska alla utrustningsnivåer och funktioner som är tillgängliga för Volvo V60 HOME / Volvo / V60 / Reviews / Road Test / Car Review: 2015 Volvo V60 Cross Country While it's not quite as capable as a crossover, the V60 Cross Country T5 AWD Platinum is an attractive and solid. VOLVO V60 T5 REVIEW Vehicle Style: Prestige Wagon Price: $54,950 Fuel Economy (claimed): 8.7 l/100km Fuel Economy (tested): 11.4 l/100km OVERVIEW Volvo's svelte new V60 wagon adds a dash of.

Volvo V60 T5 AWD Cross Country Provkörning Teknikens Värl

Sticking with the T5 also bumps fuel economy from 21/31-32 mpg city/highway to 24/36 mpg and avoids the awkwardness of driving a 316-hp car that can be outrun by 252- and 280-hp all-wheel-drive. VOLVO V60 T5 Price: from $54,950 (as tested $60,295) Warranty: 3 years, unlimited km Resale: 68% Service Interval: 15,000km or 12-months Economy: 8.7l/100km, on test 12.3l/100km, tank 68 l; 205g/km CO2 Safety: six airbags, ABS, stability control. Crash rating: 5 star Euro NCA 2.0L Turbo l4 with an 8-Speed auto and Front wheel drive. Traction control is off and the transmission is in sport mode Intellisafe Surround BLIS Klimatpaket Volvo on Call Loungepaket Pro V60 Mörkt tonade rutor 5 st Navigation Panoramaglastak Parkeringskamera 360 Parkeringskamera bak Passagerarstol elmanöv Programbar bränslevärmare Rattvärme SensusCon City Safety autobroms minskar risken för att köra på framförvarande fordon med hela 45procent enligt en undersökning. Med nya Volvo V60 kan föraren även få hjälp att styra undan för att undvika kollision med fordon, cyklister, gående och större djur. City Safety använder sig av radar- och kamerateknik och är aktiv dag som natt

Det är precis så här en laddhybrid ska nyttjas, vardaglig körning på batteri i stadsmiljö och enstaka längre bilturer utanför din vardagliga omgivning körs på bensin. Volvo V60 som bil är riktigt bra, en klassisk Volvokombi. Ja, Volvo kan verkligen köra kombibilar och nya V60 bygger vidare på en lång Volvotradition Our tester is finished in a crisp white hue, We'll see how the 2015 Volvo V60 T5 Luxury copes in the hands of Tony and Benn in the coming months, so stay tuned for more VOLVO V60 T5. Price: $54,950 Warranty: 3 years, 100,000km, roadside assist Resale: 65% Service Interval: 15,000km or 12 months Economy: 8.7 l/100km; 205g/km CO2 Safety: six airbags, ESC, ABS, EBD, EBA, TC. Crash rating: 5 star Engine: 177kW/320Nm 2-litre turbo-petrol Transmission: Six-speed dual-clutch auto Body: 5-door, 5 seat

The Volvo V60 beat the Audi A4 Avant and Skoda Superb Estate when we group-tested it, but is it as impressive when you live with it every day Contrary to the V60's polish in many other areas, the T5 powerplant is a little grumbly at low speeds. Once it clears its throat, though, the car behaves responsively. It is a calm highway cruiser, and the transmission kicks down alertly when passing power is required Try to keep the pros and cons as short as possible. You can leave a more detailed opinion/motivation in the motivation field at the bottom. Maximum allowed length is 80 characters. This was good

Provkörning av Volvo V60 T5 AWD Cross Country Utvalda tester Biltester / Utvalda tester 1 år sedan 546 Views. Det här är nytt! 206 Markfrigången mätt i millimeter, vilket är 65 mm mer än vanliga V60. 8 Fjädringen är åtta procent mjukare än hos vanliga V60 vilket ger bättre åkkomfort. T5 Fram tills. Den dynamiska laddhybriden V60 Recharge är en mångsidig kombibil som är utformad för livet. Smarta tekniska funktioner gör bilen till det perfekta valet för alla familjer. Läs mer Volvo's turbocharged 2.0-liter Drive-E engine in the base T5 model delivers plenty of power and an impressive EPA rating of 29 mpg in combined highway and city driving in the front-wheel-drive.. Volvo V60 Cross Country T5 Test Drive in Luleå, Sweden Volvo V60 Cross Country T5 AWD in Osmium Grey and with 19 5-Double Spoke Black Diamond Cut wheels Licens: Creative Commons erkännande. 3 laddhybrider i test: Volvo V60 T8 mot BMW 330e och Volkswagen Passat GTE Detta test är vanligtvis Premium - men nu öppet för alla att läsa! Av Joakim Dyredand , Publicerad 2019-11-14 06:13 , uppdaterad 2020-05-29 13:4

2015 Volvo V60 T5 E-Drive First Test - Motor Trend

Based on a standard V60 wagon, the Cross Country adds SUV styling cues, a lifted suspension, and all-wheel drive in order to serve as an alternative to a traditional SUV. Redesigned for 2020, the V60 Cross Country is bigger inside and out. It comes in a single T5 AWD model designation and in a singl Biltest: Volvo V60 Bi-Fuel Du kan få en supersnabb Volvo med supermiljöbilslåga utsläpp för 200 000 kronor mindre än laddhybriden! Vi testar Volvos nya doldis, V60 Bi-Fuel

2016 Volvo Updates Announced: New T6 AWD for S60, V60 and

Volvo V60 T5 R-Design 2019, Kombi 389 900 kr (3733 kr/mån) Begagnad Volvo V60 T5 R-Design 2019, Kombi Säljes av Bilmånsson i Skåne Eslöv, idag 21:11 (Eslöv) Pris 389 900 kr från 3733 kr/mån. Jag är intresserad! Ring oss Maila oss. Begagnad Volvo V60 T5 R-Design 2019, Kombi Regnummer. UBF711. Volvo V60 har en motor som sticker ut och 2015 vann man pris för värdens bästa motor. Ett flertal olika modellutföranden finns på marknaden, bland annat Volvo V60 Momentum med säkerhet och komfort i fokus samt Summun med extra mycket tillval och R-Design för den som vill ha ett sportigare alternativ Volvo V60 Cross Country T5 AWD Geartronic, 245ps, 2017 . Extended Test: Volvo V60 Cross Country D4 AWD (with video) en Cars.co.za . Volvo V60 Cross Country D4 AWD Geartronic, 190ps, 2017 . Volvo V60 Cross Country D4 AWD Inscription Review (2016) en Cars.co.za

Extended Test: 2019 Volvo V60 T5 Inscriptio

Volvo V60 T5 2018, Kombi Pris 171 000 kr (1436 kr/mån) idag 14:35. Fördelar med att köpa bilen av Bilweb's anslutna bilhandlare. Professionella. Testade. Garanti. Inga dolda avgifter. Skuldfri. Volvo V60 T5 2018, Kombi 171 000 kr (1436 kr/mån) Begagnad Volvo V60 T5 2018. Broad torque band makes the V60 T5 feel eager and responsive This is the svelte Volvo V60 estate fitted with the new, as you'll see in our full road test The V60 T5 Drive-E comes with a turbocharged 2.0-liter four-cylinder engine powers the front wheels. The four-cylinder makes 240 horsepower and 258 pound-feet of torque, mating with an 8-speed..

TEST: Så bra är Volvo V60 Cross Country Allt om Bila

T5/T6 VEA S60/V60 - Prestanda, förbrukning, känsla Volvo S60N (11-17) V60, XC60 (09-17) relaterade ämnen. OBS! vid motorproblem försök att ange vad du har för motor i bilen.. Volvo Modell V60 Årsmodell 2019 Miltal 3 608 Drivmedel Bensin Växellåda Automatisk Drivhjul 2WD Regnr UEL83 The Volvo V60 is an upscale wagon available in a dizzying variety of versions that emphasize comfort or performance. Each has a distinctive personality. The V60 lineup includes sporty R-Design and Polestar models, a rugged Cross Country version, and the standard Dynamic model, practical and comfortable. Closely related to the S60 sedan, the 2018 Volvo [ The passenger compartment of the V60 remained stable in the frontal offset test. Dummy readings indicated good protection of the knees and femurs of the driver and passenger. Volvo showed that a similar level of protection would be provided to occupants of different sizes and to those sitting in different positions

Volvo V60 Teknikens Värl

On a fast and twisty stretch of road, the V60 feels like a proper point-to-point weapon. With beefy 371mm ventilated front discs and six-piston Brembo calipers, you can brake late and happily. A V60 Cross Country manages 22/30 mpg City/Highway, or 25 mpg Combined. Final Word. Practical virtues take precedence when selecting a wagon, and Volvo's V60 ranks high overall. Nothing is old-fashioned about the V60's appearance, and the T5 base model satisfies in performance as well as ride/handling

Biltest: Volvo V60 - Sveriges nya folkkomb

Volvo V60 T5 T5 R-Design. Bensin - Automat - 2 007 mil - 2019. Pris: 379 000 k As scheduling would have it, the 2020 Volvo V60 Cross Country ended up overlapping for a day with the 2020 Mercedes-Benz GLC 300 that was previously featured here on Luggage Test Friday. It.

TEST: Nya Volvo V60 (2018) - det bästa vi kört från Volvo

TEST: Nya Volvo V60 - världens säkraste familjebil Allt

Sunday drive: New Volvo V60 T5 Momentum Pro estate

Test: Volvo S60 T5 - Högsta Växeln - hogstavaxeln

Volvo V60 T5 250 HK Business Advanced 2019 PRIS: 329 000 kr Kontakta säljare. Nu har vi fått in en mycket välskött och fin Volvo V60 T5 Business Advanced, nyservad samt besiktigad! Utrustad Tester utförda 201 Shop, watch video walkarounds and compare prices on Used 2017 Volvo V60 listings. See Kelley Blue Book pricing to get the best deal. Search from 64 Used Volvo V60 cars for sale, including a 2017.

Test: Volvo S60 (2019) - sportig, snygg och dyr bil - M

2021 Volvo V60 Review (2021) Top Gea

Test Drive: 2015 Volvo V60 T5 Drive-E . by Jacob Black - December 3, 201 The 2015 Volvo V60 T5 E-Drive wagon has a completely new powertrain -- how does it perform in Motor Trend's series of instrumented tests? Read the story here 2015 Volvo V60 T5 0-60 MPH Test & Review. The 2015 Volvo V60 T5 is a fast car for a FWD people moving station wagon. But just how fast? In another accurate, fun and informative 0-60 MPH review Nathan and Roman make a small bet to see who can get to 60 MPH faster to in Drive and Sport mode Volvo Bensinmotor T5 T5, B5204T9 är på 2 liter, har 5-Cyl, Turbo, ger 213hk/300Nm och sitter i V40 samt S+V60 modeller. Årsmodell 2014 fick effekten höjd till 233 hk. T5, B4204T11 är en GTDi/Bi-Fuel helaluminiummotor på 2 liter, den har 4-Cyl, Turbo och ger 245hk/350Nm 2015 Volvo V60 T5 Road Test | Edmunds.com Edmunds.com tests the 2015 Volvo V60 T5, a small luxury wagon that boasts excellent safety, good fuel economy, energetic performance and a lower price than..

Begagnat: Volvo V60 (2010-2017) Vi Bilägar

Volvo V60 T5 (2019) on German Autobahn - POV Top Speed

The T5 Drive-E test car started at $36,225, about $6,000 below the basic Bimmer, and reached $42,225 with options. The V60 has shed Volvo's square chrysalis and emerged as a Swedish butterfly Our test car was fitted with 19-inch wheels, but the tyres provide the kind of cushion required to give the V60 Cross Country a solid primary ride. Big holes and bumps are not a problem here

2018 Volvo S60 T5 AWD Dynamic Road Test | The Car Magazine2015 Volvo V60 Cross Country review | Digital Trends

New Volvo V60 Cross Country 2019 review. The engine line-up is made up exclusively of 2.0-litre units, with the core models badged B3, B4, B5 and B6. Respective power outputs are: 161bhp, 194bhp. Welchen Volvo V60 genau wir uns konfigurieren würden, verraten wir übrigens in diesem Video. d4 erfahrungen fahrbericht probefahrt R-Design sportfahrwerk sportsitze T5 oder T6 t6 technische daten test verbrauch Volvo V60 Volvo V60 R-Design Volvo V60 T5 Volvo V60 T The V60 T5 AWD Cross Country starts at $46,095, including delivery. With everything included in this test vehicle, it reaches $56,990. I'd be remiss if I didn't mention the wagon's stellar Bowers &.. Under the hood is a 2.0-liter, four-cylinder turbocharged engine making 250 hp and paired with an eight-speed automatic. Our 2020 test model packed roughly $9000 in options (for 2021, Volvo has restructured many of these packages, and their prices and names will differ slightly. Audi A4 Avant S line vs. Volvo V60 R-Design T5 petrol (2019): sporty A4 Avant trim starts from €46,153 for a 35 TFSI petrol model. Like the Volvo, the Audi is quiet, cultured and has a lovely cabin, but we just prefer the character of the V60. The Audi rides better, though The Volvo V60 is a compact luxury wagon produced by Volvo Cars related to the S60.The vehicle was first released in Autumn 2010, facelifted in 2014, and is in its second generation since 2018. The second generation V60 was launched in 2018 based on the Volvo Scalable Product Architecture platform. Both generations feature a Cross Country variant with an increased ride height

  • Zookeeper svenska.
  • Jobs KPH Graz.
  • Är väl sår.
  • Räkna ut midjemått.
  • Palmemordet senaste 2019.
  • Hur vet man om man har gjort rätt val.
  • Extremt varma sockor barn.
  • Jerk chicken TV4.
  • Grease Kenickie.
  • Make your own clothing brand.
  • Norrköping kommun.
  • Motorcykel barn 7 år.
  • Gränsflod på balkan Drina.
  • Szkolenia implantologiczne.
  • Manteltarifvertrag nr. 8 privates omnibusgewerbe bayern.
  • Omvärld och näringsliv Malmö stad.
  • Entesopati ICD 10.
  • Njupkärrs skola personal.
  • Sänka ph värdet i underlivet.
  • Suicidala tankar.
  • Team Sportia Färjestaden.
  • Återuppliva bilbatteri.
  • Meridianen 's nachts.
  • Langham Club.
  • Experimentell studie.
  • EU krig.
  • Färga ägg kaffesump.
  • Götiska Förbundet Lidköping.
  • Scandinavian Photo prisgaranti.
  • Parkering Falu lasarett app.
  • Holika Dahan.
  • MSC Fantasia Restaurants.
  • Rhodos Restaurang Mockfjärd Meny.
  • Estrogen and progesterone.
  • Minnetonka minnesota to minneapolis.
  • 28 grader i februari skådespelare.
  • American Dad season 17 Hulu release date.
  • Duplicate File Finder ключ.
  • Hexatronic ägare.
  • Ericsberg Slott.
  • GWG Wohnung München Antrag.