Home

Eddies Bilexpo Allabolag

Eddies Bilexpo AB,556647-8920 - På allabolag.se hittar du , bokslut, nyckeltal, styrelse, Statu

Eddies Bilexpo AB - Befattningshavare - allabolag

Eddies Bilexpo AB,556647-8920 - På allabolag.se hittar du , bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, Kreditupplysning mm för Eddies Bilexpo A Hela Sverige Sök plats: Ok. Allabolag Plu Eddies Bilexpo AB. Alla är välkomna till Eddies Bilexpo, i vår bilverkstad tar vi emot din bil när det är dags för service eller den är i behov av reparation. Du som är sugen på en ny bil kan också besöka oss och ta en titt på vårt utbud av begagnade bilar i Kristianstad. Kontakt. Blekingevägen 110, Kristianstad. 044-20 21 0 Välkommen till Eddies Bilexpo AB. Om oss Eddie Eriksson hette upphovsmannen till Eddies Bil, som i sin tur är en av två företrädare till vad som nu har blivit Eddies Bilexpo. Eddie Eriksson öppnade upp sin verksamhet Eddies Bil år 1995 och redan då hade han massor av kött på benen som bilmekaniker

Eddies Bilexpo AB - Verksamhet & Status - allabolag

Bilexpo Örebro Aktiebolag,556458-0396 - På allabolag.se hittar du , bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, adress mm för Bilexpo Örebro Aktiebola Beg bilar , Stort urval , Låga priser ! - Välkomna till vår bilhall på över 1000 m2 Vi finns i Hammar vid E22, Blekingevägen 110 0:- i kontantinsats på ett stort antal bilar Bra bilar, Bra garantier (upp till 24 mån. Garanti!!),Låga priser. Bilreparationer i vår Fullserviceverkstad till låga priser. Över 25 år i branschen borgar för din trygghet Våra Öppettider. Läs och skriv rekommendationer om Eddies Bilexpo AB i Kristianstad. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad Eddies Bilexpo AB - Org.nummer: 556647-8920. På Bolagsfakta.se hittar du kontakt-och företagsinformation, nyckeltal, lön till VD & styrelse m.m Eddies Bilexpo AB. Välkomna till vår nya bilhall på över 1000m2. JUST NU MÅNGA FRÄSCHA BILAR INKOMMANDE! LÄGGS IN INOM KORT Möjlighet till 0 kr i kontantinsats. Välkommen till Eddies Bilexpo AB i Kristianstad ! Bra bilar. Bra garantier (upp till 24 mån. Garanti!) Låga priser. Auktoriserad Fullserviceverkstad. Däck och fälgar till.

Eddies Bilexpo AB - Bokslut & Nyckeltal - allabolag

  1. Eddies Bilexpo AB, Kristianstad. 156 gillar · 21 har varit här. I vår bilhall på 1000 kvm har vi de flesta bilmärken. Vi har även en verkstad där vi utför service och reparationer. Välkommen in
  2. Kontaktuppgifter till Eddies Bilexpo AB KRISTIANSTAD, adress, telefonnummer, se information om företaget
  3. Eddies Bilexpo AB. 154 likes. I vår bilhall på 1000 kvm har vi de flesta bilmärken. Vi har även en verkstad där vi utför service och reparationer. Välkommen in
  4. Eddies Bilexpo AB, Kristianstad. 155 gillar. I vår bilhall på 1000 kvm har vi de flesta bilmärken. Vi har även en verkstad där vi utför service och reparationer. Välkommen in
  5. Eddies Bilexpo AB - Org.nummer: 5566478920. Vid senaste bokslut 2020 hade företaget en omsättningsförändring på -0,4%. Fördelningen i styrelsen är 50,0 % män (1), 50,0 % kvinnor (1) . Ansvarig är Eddie Eriksson 49 år. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m.m. Alltid uppdaterat
  6. Eddies Bilexpo AB (556647-8920). Se omsättning, bokslut, styrelse, m.m, Ladda ner gratis årsredovisningar

Eddies Bilexpo AB - Fordonsinformation - allabolag

  1. Proff.se ger dig företagsinformation om Eddies Bilexpo AB, 556647-8920. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar
  2. Eddies Bilexpo AB BLEKINGEVÄGEN 110 291 50 Kristianstad Visa fler bolag på denna adress Anmärkningskontroll Kreditupplysning med viktig information: Ingen anmärkning, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut registrerat. Kontrollerat 2021-04-20 Bolagsinformation Org.nummer: 556647-8920
  3. skat med 2 personer sedan 2019 då det jobbade 6 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2003. Eddies Bilexpo AB omsatte 26 072 000 kr senaste räkenskapsåret (2020)
  4. Eddies Bil startades i Gualöv 1995 av Eddie Eriksson. År 2003 blev Eddies Bil Aktiebolag och flyttade till Kristianstad. År 2006 förvärvades Bilexpo i Kristianstad HB i Hammar och företagsnamnet ändrades till Eddies Bilexpo AB. I snart 25 år har Eddies Bilexpo AB nöjda och återkommande kunder. Vi är ett växande företag med 6.
  5. Eddies Bilexpo AB har samarbetat med AlphaCE sedan 2013 och tagit emot praktikanter i sin verksamhet. De har anställt fem personer som varit deltagare i olika utbildningar på AlphaCE. Dessa jobbar nu med bilförsäljning, billackering, i bilverkstaden och med bilrekonditionering

Köp Peugeot 308 2018 för 219 900 kr, hos Eddies Bilexpo AB i Kristianstad. Hos oss hittar du även fler Peugeot från fler bilhandlare Bilexpo i Karlskrona/Ronneby AB. PEUGEOT 308 STYLE KAMPANJ. Nu kan du köpa en helt ny Peugeot 308 5D STYLE Puretech och spara hela 30.000kr EDDIES BILEXPO AB. KRISTIANSTAD. Ansök. 25 maj 2020. Erfaren Bilmekaniker sökes. EDDIES BILEXPO AB. KRISTIANSTAD. Ansök. 15 april 2020. 1 2 Nästa; Postadress BLEKINGEVÄGEN 110 KRISTIANSTAD, 29150. Vi har alla lediga jobb i Sverige! Letar du arbete? Välkommen till. Köp BMW X3 2017 för 279 900 kr, hos Eddies Bilexpo AB i Kristianstad. Hos oss hittar du även fler BMW från fler bilhandlare

Eddies Bilexpo AB - Kreditupplysning - allabolag

  1. Eddies Bilexpo AB Beg bilar , Stort urval , Låga priser ! Välkomna till vår bilhall på över 1000 m2 Vi finns i Hammar vid E22, Blekingevägen 110 0:- i kontantinsats på ett stort antal bilar Bra bilar, Bra garantier (upp till 24 mån
  2. Eddies Bilexpo AB Fastmobil 044103606 0456-280 90: Eddies Bilexpo AB Fast 045628090 044-20 21 00: Eddies Bilexpo AB Fastmobil 044202100 Sök bland resultat Filtrera på användare, telefonnummer och telefonnummerstyp. Information Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleoperatörer
  3. Eddies Bilexpo AB. 155 likes · 21 were here. I vår bilhall på 1000 kvm har vi de flesta bilmärken. Vi har även en verkstad där vi utför service och reparationer. Välkommen in
  4. Eddies Bilexpo AB Öppet idag 07:30-16:30. Adress Eddies Bilexpo AB Blekingevägen 110 291 50 Kristianstad Visa vägbeskrivning. Kontakta oss. Telefon: 044-202100 E-post: eddie@eddiesbilexpo.se. Öppettider. Måndag: 07:30.
  5. eddiesbilexpo.se Eddies Bilexpo AB är en professionell bilverkstad i Kristianstad Här får du experthjälp med såväl service som reparation av din bil Välkomme

Eddies Bil startades i Gualöv 1995 av Eddie Eriksson. År 2003 blev Eddies Bil Aktiebolag och flyttade till Kristianstad. År 2006 förvärvades Bilexpo i Kristianstad HB i Hammar och företagsnamnet ändrades till Eddies Bilexpo AB. I över 25 år har Eddies Bilexpo AB nöjda och återkommande kunder. Vi är ett växande företag med 6. Eddies Bilexpo AB. 155 likes. I vår bilhall på 1000 kvm har vi de flesta bilmärken. Vi har även en verkstad där vi utför service och reparationer. Välkommen in Befattningshavare - Eddies Bilexpo AB Ladda ner befattningshavarlistan. Eddie Edik Eriksson. Styrelseledamot. Ernst & Young Aktiebolag. Revisor. Mats Hugo Svensson. Huvudansvarig revisor. Våra premiumföretag. Skapa en egen prospektlista. Köp en företagslista baserad på detaljerad produktnivå från vår globala databas

Please refine your search by(Localization + What, who? Edit search Login / Register My accoun Recensera Eddies Bilexpo. Användaromdöme för . Tack för ditt omdöme! Lämna ytterligare omdöme. Var köpte du bilen? Nedan finner du förslag på företag baserat på vem som tidigare ägt denna bil. Ta bort val. Min återförsäljare finns inte med i listan Eddies Bilexpo AB - Sale of motor vehicles. Nordic Market Data AB. Waterfront Building Klarabergsviadukten 63 SE-101 23 Stockhol

Eddies bilexpo AB, ställer kund i centrum och hjälper till med Din nästa och förhoppningsvis bästa bilaffär antingen det gäller ny eller begagnad bil. Med deras applikation kan du ta del av erbjudanden, stämpelkort för däck, se bilar och mycket mer Nyckeltal för Eddies Bilexpo AB Skriv ut Information 2019-06 2018-06 2017-06 2016-06 Valuta KSEK KSEK KSEK KSEK Bokslutsperiodens längd, månader 12 12 12 12 Resultaträkning Rörelsens intäkter 2019-06 2018-06 2017-06 2016-06 Nettomsättning el. resultatavräknade fakturor 25 53 Säljes av Eddies Bilexpo AB, 24 mar 22:08 (Kristianstad) Pris 199 900 kr från 1914 kr/mån. Jag är intresserad! Ring oss Maila oss. Begagnad BMW 320 d xDrive Gran Turismo Sport line GT 2017, Halvkombi Regnummer. YJS615 Märke & modell. BMW 320. Fordonstyp. Halvkombi. Växellåda. Manuell. Antal ägare. 4 Årsmodell. 2017.

Se Eddies Bilexpo ABs adress Andra format av 0456-280 90 +4645628090 004645628090 045628090 +46 45628090 tlf 45628090 +46456 280 90 +46456-280 90 tel:+46456-280 90 0456-280 90 0456-28090 Hitta.se - Gratis nummerupplysning. Sök företag, personer och platser. Hitta telefonnummer, adresser. Eddies Bilexpo AB 556647-8920 (Kristianstad) Översikt Telefonnummer Adresser Styrelse och koncern Verklig huvudman Nyckeltal Kreditupplysning Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil Eddies Bilexpo AB. July 31, 2017 · En Porsche Boxster med Brilliant Care Ceramic Protection lackkonservering 6 års Garanti. Inpregnerad suflett för längre hållbarhet

Eddies Bilexpo AB. 19 juli 2017 · Behandling av en Volvo V90 Taxi med Brilliant Care Ceramic Protection Lackkonservering 6 års Garanti. Relaterade videor. 0:36. En VW Passat med Brilliant Care Ceramic protection Lackkonservering. 109900 kr - Bilar - Kristianstad - Pris exklusive moms: 87 920kr, Välkommen till oss på Eddies Bilexpo i Kristianstad! vi tar gärna din bil i inbyte! Vi ha.. Hos oss på Ledigajobb.se kan du söka bland 0 lediga jobb på EDDIES BILEXPO AB idag

Erfaren Bilmekaniker sökes. Vård & assistans; Kristianstad. Om oss : Eddies Bil startades i Gualöv 1995 av Eddie Eriksson. År 2003 blev Eddies Bil Aktiebolag och flyttade till Kristianstad. År 2006 förvärvades Bilexpo i Kristianstad HB i Hammar och företagsnamnet ändrades till Eddies Bilexpo AB Eddies Bilexpo AB. August 3, 2017 · En Volvo C30 med Brilliant Care Ceramic protection Lackkonservering :-) Related Videos. 0:36. En VW Passat med Brilliant Care Ceramic protection Lackkonservering. Bilexpo ulricehamn Bilexpo - Karlsnäsvägen 3, Ulricehamn hitta . Bilexpo i Ulricehamn etablerades 1972. Genom åren har vi sålt och reparerat en rad olika märken och vi är idag en auktoriserad Saab och Nissan verkstad.Vår målsättning är att ge våra kunder god service på allt från reparation till övriga servicearbeten på vår välutrustade verkstad.På verkstaden utför vi alla.

Tjänster - allabolag

Eddies Bilexpo AB 044202100 044-20 21 00 BLEKINGEVÄGEN 110 291 50 Kristianstad Om oss Annonsera Villkor Om cookies Integritet Bloggen Ta bort uppgifter Ansvarig utgivare: Christian Nilsson, utsedd av Merinfo Sverige AB Databasens namn: Merinfo, www.merinfo.se Merinfo är en. Bilexpo - företag, adresser, telefonnummer. Testa hur bra ditt företag syns på interne Eddies Bilexpo AB. Välkomna till vår bilhall på över 1000m2 Över 20 år i branschen borgar för din trygghet, Egen Verkstad, Bra bilar, Låga priser. Våra Öppettider bilförsäljning: Mån-Fre 10.00-18.00 Lördag 10.00-15.00 Öppettider Verkstad Däck & Brilliant Care Center: Vardagar 0730-1630.

Bilverkstad & Bilvård Kristianstad - Eddies Bilexpo A

Köp Audi A6 2017 för 209 900 kr, hos Eddies Bilexpo AB i Kristianstad. Hos oss hittar du även fler Audi från fler bilhandlare Köp BMW 330 2018 för 249 900 kr, hos Eddies Bilexpo AB i Kristianstad. Hos oss hittar du även fler BMW från fler bilhandlare Köp Audi A4 2009 för 79 900 kr, hos Eddies Bilexpo AB i Kristianstad. Hos oss hittar du även fler Audi från fler bilhandlare Säljes av Eddies Bilexpo AB, 21 apr 22:56 (Kristianstad) Pris 79 900 kr från 765 kr/mån. Jag är intresserad! Ring oss Maila oss. Begagnad Audi A4 Sedan 1.8 TFSI Proline, PDC, Helskinn 2009, Sedan Regnummer. AKN550 Märke & modell. Audi A4. Fordonstyp. Sedan. Växellåda. Manuell. Antal ägare. 5 Årsmodell. 2009 Säljes av Eddies Bilexpo AB, 20 apr 23:14 (Kristianstad) Pris 149 900 kr från 1435 kr/mån. Jag är intresserad! Ring oss Maila oss. Begagnad Mercedes C Benz C 180 AMG Avantgarde, Panorama, Navi, Drag 2012, Sedan Regnummer. DCZ467 Märke & modell. Mercedes C. Fordonstyp. Sedan. Växellåda. Automatisk. Antal ägare. 6.

Eddie Eriksson har 2 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Eddies Bilexpo AB . Eddies Bilexpo AB Styrelseledamot EE Fastighet och Bygg Innehavare Verklig huvudman Data senast uppdaterad 2021-03-18. Eddie Eriksson är verklig huvudman eller företrädare för 1 st bolag. Bolag Geno Eddie har 2 bolagsengagemang (Eddies Bilexpo AB, EE Fastighet och Bygg). På hans adress finns ett bolag registrerat ( EE Fastighet och Bygg ). På Ratsit görs årligen över 100 miljoner personsökningar och de tre mest eftersökta personerna senaste månaden i Bromölla kommun är Katarina Göransson , Pia Rose-Marie Lillå och Barbro Margareta Olsson Eddies Bilexpo AB. Senast uppdaterad 30-03-2021 | Besökare 3642 . Eddies Bilexpo AB Blekingevägen 110, 291 50 Kristianstad 46 44 20 21 00 Besök hemsida Se på karta Senast inlagda bilannonser : Subaru. Boka bilservice eller reparation på lasingoo.se. Bilverkstad Eddies Bilexpo AB, Skärgårdsvägen 272

Eddies Bilexpo AB. 53 omdömen . Värdera din bil Kom förbi bilhallen och strosa runt bland våra fina begagnade bilar eller ta en kopp kaffe medan bilen är på service. Vi har både fullservice verkstad och bilförsäljning!. På Eddies Bilexpo AB strävar vi alltid efter att ge våra kunder en serviceupplevelse utöver förväntan. Vill Du vara en del av allt det här spännande är Du välkommen med en ansökan! Ansök på nästa hemsida. Hitta jobb i Kristianstad : [2021-03-27] Två kockar sökes till nyöppnad restaurang Eddie sitter i en bolagsstyrelse, Eddies Bilexpo AB. 2019 omsatte bolaget 26,2 miljoner kr. Eddies Bilexpo AB , omsättning 26 187 tkr, vinst 711 tkr Se om Eddie finns på LinkedIn Eddies Bilexpo Given the COVID-19 pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing See what your friends are saying about Eddies Bilexpo

Eddies Bilexpo AB säljer begagnade bilar i Kristianstad

  1. Eddies Bilexpo AB maj 1995 -nu 25 år 11 månader. Se hela Eddies profil Upptäck gemensamma kontakter Bli presenterad Kontakta Eddie direkt Bli medlem för att se hela profilen Andra har även besökt Morten Yndgaard. Morten Yndgaard Socialpædagog hos Boliger på.
  2. Manuell uppdatering av företagsinformation på flera olika platser kan vara både krångligt och tidskrävande. Med Närvarokollen får du ett flexibelt verktyg som gör det möjligt för dig att ta kontroll över och äga din egen företagsinformation på nätets viktigaste sidor
  3. Eddies Bilexpo AB. Snittbetyg: 5.0. Blekingevägen 110, 291 49 Kristianstad. Jämför offerter 044-20 21 Visa. Mekonomen Bilverkstad Örebro, Karosserigatan 9. Karosserigatan 9, 703 69 Örebro. Jämför offerter 019-30 89 Visa. Mäklarcity
  4. EDDIES BILEXPO AB · Kristianstad. Erfaren Bilmekaniker sökes. Spara. Om oss :Eddies Bil startades i Gualöv 1995 av Eddie Eriksson.År 2003 blev Eddies Bil Aktiebolag och flyttade till Kristianstad.År 2006 förvärvades Bilexpo i Kristianstad HB i Hammar och företagsnamnet. Publicerad 25 feb
  5. Eddies Bilexpo AB. 4.5 i betyg av 53 omdömen. Karta. Blekingevägen 4, 291 54 Kristianstad Större karta Vägbeskrivning. Kategorier. Begagnade bilar i Kristianstad. Hitta fler försäljare av begagnade bilar
  6. 18 Mercedes Benz Avantgarde Bilar i Kristianstad från 69 900 kr. Hitta de bästa erbjudandena för Begagnade Bilar i Kristianstad. Välkommen till oss på eddies bilexpo i kristianstad! Vi tar gärna din bil i inbyte. -uttag, yttertemperaturmätare välkommen till oss på eddies bilexpo i kristianstad. Pol
  7. Eddies Bilexpo AB, réparation et entretien de la voiture. Blekingevägen 110, 291 50 Kristianstad, Suède, évaluation — 3.4/5. Emplacement sur la carte, téléphone, avis

En Bilförsäljare och två Bilmekaniker sökes till Eddies Bilexpo AB. Ansökan endast till mail : eddie@eddiesbilexpo.se Dela gärna! Om oss : Eddies Bil startades i Gualöv 1995 av Eddie Eriksson. År.. Öppettider till Eddies Bilexpo AB i Kristianstad. Hitta öppettider, adress, telefonnummer för Eddies Bilexpo AB på Blekingevägen 110 i Kristianstad - Öppettider.n EDDIES BILEXPO AB vd -sep 2020 -nu 6 månader. Se hela Aurels profil Upptäck gemensamma kontakter Bli presenterad Kontakta Aurel direkt Bli medlem för att se hela profilen Andra har även besökt Jeanette Komulainen. Jeanette Komulainen.

Eddiesbilexpo- Våra bila

169900 kr - Bilar - Kristianstad - Pris exklusive moms: 135 920kr, Elstol Förare (med minne). Välkommen till oss på Eddies Bilexpo i Kristianstad! vi tar gä.. Bilexpo Blekinge Län Blekinge Län (2 resultat) Nära mig. Bilkompani Sydost AB Gullbernavägen 16, 371 47 Karlskrona. 0455-30 97 Visa. Eddies Bilexpo AB. Snittbetyg: 5.0. Blekingevägen 110, 291 49 Kristianstad. 044-20 21 Visa. Är du nöjd med sökresultatet? Dåligt Bra. Visa större karta. Hitta.se - Gratis nummerupplysning. Sök.

Bilexpo Örebro Aktiebolag - Företagsinformatio

Blocket är Sveriges största marknadsplats. Abs hydraulaggregat styrenhet med pump för Volvo V70 S60 S8 Moved Permanently. Redirecting to https://jobbsafari.se/foeretag/38185/eddies-bilexpo-ab?lang=e Nøgletal - Eddies Bilexpo AB. Omsætning Log ind for at se mere. Dækningsbidrag Log ind for at se mere. Nettooverskud Log ind for at se mere. Produkter og serviceydelser Eddies Bilexpo AB. Producent Distributør Serviceyder. andre klassifikationer (i lande hvor det er muligt OWH511 är en röd Volkswagen Passat Variant från 2016, just nu inte i trafik. Den har en dieselmotor med 140 kW (190 hk) effekt och en 6-växlad automatisk växellåda. Den accelererar från 0 till 100 km/h på 7,7 s. Bränsleförbrukningen vid blandad körning är 5,1 l/100km och det genomsnittliga utsläppet är 134 g/km

Eddies Bilexpo AB - Blocke

Eddies Bilexpo AB, Kristianstad - Omdömen hos Reco

Om oss Eddies Bilexpo A

Eddies Bilexpo AB - Om Faceboo

Eddies Bilexpo AB, Blekingevägen 110, Kristianstad (2021

  • Logic 1800 speech.
  • Final Destination 5 full movie watch online Dailymotion.
  • Betelgeuse pronunciation.
  • Arabiska våren ne.
  • Watch Gator movie.
  • Kronofogden avgift.
  • Gratis SEO verktyg.
  • Inget anställningsavtal.
  • Zion Mountain.
  • Oligodendrocyter och Schwannceller.
  • Stefan Eriksson Flashback.
  • Bo i Hägernäs.
  • Bigfoot bio.
  • Crash Test Dummies wiki.
  • Canada Goose päls vilket djur.
  • R W SK1.
  • Spärra påskjutsbromsen.
  • Once Upon a Time Cast imdb.
  • Bebauungsplan Hagen Emst.
  • Världens viktigaste bok ålder.
  • Geführte Wanderungen München.
  • Wallenbergare älgfärs.
  • Houzz Inredning.
  • Arduino WiFi module.
  • Linear modulation techniques are not bandwidth efficient.
  • Helsingborg Paintball Park.
  • Lilla Blå barnprogram.
  • Kejsarinna i wien Sissi.
  • Märkliga bilder från Mars.
  • Miljökvalitetsmålet Levande sjöar och vattendrag.
  • Puma Suede Platform oatmeal.
  • Rusta pelarfläkt.
  • Funäsdalen stuga.
  • LED ramp.
  • Canon PIXMA MG3650 manual.
  • IMM bly.
  • Fylla kylskåpet.
  • ASUS router NAS.
  • Treasurer cigarettes.
  • Har verk webbkryss.
  • Archeage haus drehen.